ODA Productions

Rruga e botës së lirë

Director

Florent Mehmeti

Writer

Lirak Çelaj

Cast

Shengyl Ismaili,Dukagjin Podrimaj, Tristan Halilaj, Molikë Maxhuni, Labinot Raci

Scenography

Enes Sahiti dhe Arben Shala

This week in ODA

Monday

Tuesday

Wednesday

ODA Productions

Refuge

25 April
19:30

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Upcoming Events

29.04.2019

Refuge

19:30

Monday

30.04.2019

Tuesday

01.05.2019

Refuge

19:30

Wednesday

02.05.2019

Thursday

03.05.2019

Refuge

19:30

Friday

04.05.2019

Saturday

05.05.2019

Sunday

ODA supported by