Produksionet ODA

Inspektor Limi

Luajnë:
Adrian Morina, Nëntor Fetiu, Kushtrim Sheremti, Kastriot Grajqevci, Daniela Markaj dhe Lirak Çelaj

Skenografia:
Enes Sahiti

Kostumet:
Alma Krasniqi

Asistente regjie:
Daniela Markaj

Ndriçimi
Yann Perregaux, Mursel Bekteshi

Regjia

Florent Mehmeti

Autori

Lirak Çelaj

Luajn√ę

Adrian Morina, Nëntor Fetiu, Kushtrim Sheremti, Kastriot Grajqevci, Daniela Markaj dhe Lirak Çelaj

Skenografia

Enes Sahiti

Kostumografia

Alma Krasniqi

Këtë javë në ODA

Produksionet ODA

Inspektor Limi

06 Prill
19:00

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

26.04.2021

Zjarri i Ilegales

20:00

E hëne

27.04.2021

E martë

28.04.2021

E mërkurë

29.04.2021

Inspektor Limi

20:00

E enjte

30.04.2021

E premte

01.05.2021

E shtunë

02.05.2021

E diel

ODA përkrahet nga