Kontakt

Kontakt

Për informata dhe rezervime na telefononi në numrin:

Tel: +381 (0)38 246 555,

Fax: +381 (0)38 246 555

Si dhe në e-mail adresën: [email protected]

Adresa: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve nr. 111, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këtë javë në ODA

Produksionet ODA

Inspektor Limi

06 Prill
19:00

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

26.04.2021

Zjarri i Ilegales

20:00

E hëne

27.04.2021

E martë

28.04.2021

E mërkurë

29.04.2021

Inspektor Limi

20:00

E enjte

30.04.2021

E premte

01.05.2021

E shtunë

02.05.2021

E diel

ODA përkrahet nga