Produksionet ODA

Bark Tupani

“BARK TUPANI”

Shkruar nga: Richard Dormer

Përkthyer nga: Fadil Bajraj

Regjia: Lirak Çelaj

Ass.Regjie: Agush Mulliqi

Kostumografia: Greta Maksuti dhe Fatjeta Berisha

Luajnë: Armend Baloku, Besart Sllamniku, Besart Zeneli, Nëntor Fetiu, Ernest Zymberi, Kushtrim Qerimi, Lirak Çelaj, Labinot Raci, Vedat Haxhiislami

Ngjarja është e vendosur në vitin 1969 në New York që tall irlandezët mafioz që janë në luftë me mafinë italiane, dhe pas një keqkuptimi që ndodh në mes tyre vriten shumë njerëz. Kjo komedi e zezë që ka për qëllim ironizimin përmes shakasë, mundohet ti vë në pah disa të vërteta që janë duke ndodhur aktualisht edhe në vendin tonë.

Trailer i shfaqjes: https://www.youtube.com/watch?v=mS-NUu0gJmk

Teaser i shfaqjes: https://www.youtube.com/watch?v=OIWBOO5P7bM

Regjia

Lirak Çelaj

Autori

Richard Dormer

Luajn√ę

Armend Baloku, Besart Sllamniku, Besart Zeneli, Nëntor Fetiu, Ernest Zymberi, Kushtrim Qerimi, Lirak Çelaj, Labinot Raci, Vedat Haxhiislami

Kostumografia

Greta Maksuti dhe Fatjeta Berisha

Foto

Video

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.05.2024

E hëne

28.05.2024

E martë

29.05.2024

E mërkurë

30.05.2024

E enjte

31.05.2024

E premte

01.06.2024

E shtunë

02.06.2024

E diel

ODA përkrahet nga