Produksionet ODA

Qyteti po rritet

“QYTETI PO RRITET” rrëfen ngjarjen e një vajze të cilës i ka ndodhur një aksident. Ngjarja shpaloset prej një letre që babai i vajzës e ka vendosur në kutinë e ankesave. Babai i vendosur të kërkojë drejtësi për vajzën e tij, ballafaqohet me shumë zyra zyrtarësh e me mjekë. Një pastrues komune, të cilit i thonë se sheh ëndrra me sy hapur, kishte dërguar letrën në media. Ngjarja e vajzës bëhet super-ngjarje në media.

SHTYPI

“Duhet veçuar edhe një herë, fuqia tyre transformuese nga roli në rol dhe nga karakteri në karakter … Veçmas duhet veçuar një gjetje tejet interesante ajo e dritëhijeve …” (Albana Beqiri / Zëri – 2 Mars 2007)

“Komunikimi i shfaqjes me publikun u bë i mundur në saje të aktrimit të shkëlqyer të aktorëve”
“ODA ofron ngrohtësi ...”
(Arlindë Bytyqi / Iliria Post – 2 Mars 2007)

 

Ky projekt është financuar nga:

""""""""

OPIC, SIDA, ECF dhe Zyra Amerikane në Prishtinë nuk i ndajnë domosdoshmërish opinionet e shfaqura në këtë shfaqje. Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj shfaqjeje i takon krejtësisht autorëve.

 

Regjia

Florent Mehmeti

Autori

Jeton Neziraj

Luajnë

Ilire Çelaj, Arben I. Kastrati, Luan Jaha, Adrian Morina dhe Naser Rafuna

Skenografia

Petrit Bakalli

Muzika

Ilir Bajri

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.05.2024

E hëne

28.05.2024

E martë

29.05.2024

E mërkurë

30.05.2024

E enjte

31.05.2024

E premte

01.06.2024

E shtunë

02.06.2024

E diel

ODA përkrahet nga