Produksionet ODA

Rruga e botës së lirë

"Rruga e botës së lirë" është shfaqje e zhvilluar bazuar në personazhet që ballafaqohen me situatat liri-dashëse apo liri-mohuese brenda vetvetes. Është një trajtim artistik i qenies së lirë njerëzore në botën e lirë, në Siri, Gjermani, kufirin mes Greqisë e Maqedonisë, Kosovë apo edhe cilido vend tjetër në botë. Fqinjët fiktivë të rrugës së Botës së lirë kanë të përbashkëta që përputhen në ngjashmëri por edhe ekstreme prej një vendi në një vend tjetër, prej një rrethane në tjetrën dhe prej një mendje në tjetrën.

"Rruga e botës së lirë" ofron një eksperiencë artistike të rrugëtimit nëpër mendjen e njeriut ashtu si është lindur e deri te kohët e situatat tjera jetësore kur fuqia e mendjes ndërton e shemb mure e pengesa të mëdha.

Kjo shfaqje është zhvilluar me kontributin edhe të aktorëve të shfaqjes.
Shfaqja ka shprehje eksplicite dhe nuk është e përshtatshme për moshën nën 16 vjeç.

Teatri ODA
rr. Rinia, 7,
10030 Prishtinë, Kosovë
T: +381 38 246 555
E: [email protected]
www.facebook.com/odateatri/

Regjia

Florent Mehmeti

Autori

Lirak Çelaj

Luajn√ę

Shengyl Ismaili,Dukagjin Podrimaj, Tristan Halilaj, Molikë Maxhuni, Labinot Raci

Skenografia

Enes Sahiti dhe Arben Shala

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.05.2024

E hëne

28.05.2024

E martë

29.05.2024

E mërkurë

30.05.2024

E enjte

31.05.2024

E premte

01.06.2024

E shtunë

02.06.2024

E diel

ODA përkrahet nga