Produksionet ODA

Tre gjermanët e trashë I

“Tre gjermanët e trashë” – është një komedi e cila është punuar me sistemin e laboratorit dhe punës së përbashkët mes dramaturgut dhe aktorëve. Një grup aktorësh, më i vogël fillimisht i cili më vonë u zgjerua, filloi të jap ide dramaturges e cila  pastaj i shndërronte në dialog. E arritur pra e këtij projekti është “shkrimi i ri” ose origjinal i cili është në krizë në Kosovë por edhe në trevat tjera ku shkruhet shqip. E arritur tjetër e këtij projekti është shikueshmëria e madhe si dhe lëvizja e trupës me këtë shfaqje në qendrat tjera brenda dhe jashtë Kosovës.

Regjia

Florent Mehmeti

Autori

Lirak Çelaj

Luajn√ę

Lirak Çelaj, Kushtrim Sheremeti, Adrian Morina, Teutë Krasniqi (Flutura Zeneli), Fatmir Spahiu (Fisnik Ademi), Naser Rafuna, Florent Mehmeti dhe Arta Selimi.

Skenografia

Petrit Bakalli

Muzika

Artan Bakija

Video

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

27.05.2024

E hëne

28.05.2024

E martë

29.05.2024

E mërkurë

30.05.2024

E enjte

31.05.2024

E premte

01.06.2024

E shtunë

02.06.2024

E diel

ODA përkrahet nga