Ngjarjet në ODA

Open your eyes

Bashkohu në koncertin bëmirës për ndihmë viktimave të trafikimit. Eja aty, kur ambasadorët e fushatës HAPI SYTË, Kafu nga Gipsy Groove dhe MC Kresha, do të performojnë dhe japin mesazhet e tyre kundër eksploatimit të fëmijëve, vajzave të reja dhe grave.

Biletat janë shitje në formë donacioni prej 3 Euro

Paratë e mbledhura nga biletat e shitura do t’u dhurohen strehimoreve që u ofrojnë mbështetje grave dhe fëmijëve që janë viktima të trafikimit në Kosovë.

Disa ekzemplarë të CD-ve në edicione të limituara nga MC Kresha dhe Gypsy Groove, do të jenë në dispozicion në formë të lojës së fatit. Biletat për këtë lojë do të shiten gjatë koncertit. 

Biletat për këtë koncert mund t’i bleni prej sot në këto vende: 
Dit’e Nat’; Strip Depot; Peoples; Shpija e vjetër; Filikaqa dhe MIQT.

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

04.03.2024

E hëne

05.03.2024

E martë

06.03.2024

E mërkurë

07.03.2024

E enjte

08.03.2024

E premte

09.03.2024

E shtunë

10.03.2024

E diel

ODA përkrahet nga