Kontakt

Kontakt

Për informata dhe rezervime na telefononi në numrin:

Tel: +381 (0)38 246 555,

Fax: +381 (0)38 246 555

Si dhe në e-mail adresën: [email protected]

Adresa: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve nr. 111, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këtë javë në ODA

E hëne

E martë

E mërkurë

Produksionet ODA

Refuge

25 Prill
19:30

E enjte

E premte

E shtunë

E diel

Ngjarjet e Ardhshme

29.04.2019

Refuge

19:30

E hëne

30.04.2019

E martë

01.05.2019

Refuge

19:30

E mërkurë

02.05.2019

E enjte

03.05.2019

Refuge

19:30

E premte

04.05.2019

E shtunë

05.05.2019

E diel

ODA përkrahet nga